2009. január 18., vasárnap

Tavaszváró karkötő







Köszönet Moanának és Kashayának, hogy megálmodták :)

2009. január 11., vasárnap

Kipécéztek

Mónika és Almona voltak olyan kedvesek, és kipécéztek maguknak :D. Így most el kell áruljak magamról 7 dolgot, ami nekem nem lesz egyszerű :)

1. Első és legfontosabb számomra a család! Nálunk én vagyok az, aki mindig a békességre, szeretetre törekszik, és ezért tűzön-vízen keresztül küzdök, próbálom a problémákat, konfliktusokat megoldani, néha kevesebb, néha több eredménnyel.

2. Ez az év annyira jól kezdődött, két embertől is olyan szavakat hallottam, amire sosem számítottam, még csak eszembe sem jutott volna, hogy ők ilyesmit gondolnak rólam... számukra én vagyok a legjobb ember a világon, és ez nagyon nagy dolog nekem! Két barátnőmről van szó, akiket nagyon szeretek, egymás mellett vagyunk jóban-rosszban.

3. Nagyon szeretek utazni, világot látni, repülni, szívem szerint bejárnám az egész földkerekséget! Érdekelnek a más kultúrák, emberek. Nagy álmom, hogy egyszer eljussak Kubába. Másik szerelmem a Balaton, ahol van egy kis nyaralón. Nekem az igazi pihenés, ha ülök a vízparton és hallgatom a hullámokat, nézem a naplementét.

4. Imádom a mediterrán országokat, a zenéjüket, az életritmusukat, biztos vagyok benne, hogy előző életemben valahol délen éltem közöttük!

5. Több, mint 17 éve dolgozom a munkahelyemen, szeretem a nyüzsgést és a változatosságot, ami ott vár rám. Múlt évben belevágtam egy vállalkozásba, amit nagyon élvezek, tetszik, hogy ezáltal lassan a magam ura lehetek, úgy érzem, ezt nekem találták ki!

6.Nagy hibám, hogy naív vagyok, és sokszor csak a jót feltételezem az emberekről, de ez sajnos veleszületett dolog, és nem tudok sokat tenni ellene.

7. Mióta kezembe vettem életem első gyöngyeit, nem tudok szabadulni tőlük (és nem is akarok). Mikor elcsendesül minden körülöttem és előveszem az aktuális darabot, ki tudom kapcsolni a külvilágot, feltöltődést és örömet okoz, hogy alkothatok. Nagyon szeretek családtagjaimnak, barátnőimnek fűzni, jó érzés látni, mennyire örülnek 1-1 karkötőnek, nyakláncnak...

+1. Örülök, hogy a gyöngyfűzés által sok értékes, kedves és segítőkész emberrel ismerkedhettem meg, akik mind ugyanabban a fertőzésben szenvednek, mint én (gyöngyitisz :D). Áldom az eget és az internetet, hogy rátaláltam Dia fórumára, noha én sosem voltam köztük személyesen (de remélem, egyszer leszek), mégis rengeteg segítséget, gyönyörű mintákat kapok tőlük!

Szabályok :
Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.

Az én választottaim a következők:

Szilu
Ildika, Manótár
Monicabeads
Claire
Ági mama
Mili
Muryzsani

Biztos lesz köztetek olyan, aki már be lett vonva ebbe a játékba, én nem fogom megsértődni, ha nem kezditek újra, viszont olyan blogokat választottam, amik nagyon tetszenek!

2009. január 10., szombat

Török horgolt kari


Játék


Dia egy jó kis játékot indított, jelentkeztem, és most bizakodom, hátha én nyerem meg a gyönyörűséges nyakláncot!

2009. január 1., csütörtök